КЪДЕ ЖИВЕЕ ВЯТЪРЪТ

“Къде живее вятърът?” е детска книга, която стимулира сетивността, обогатява знанията и учи децата да четат с помощта на световнопризнатия метод сугестопедия.

В живота на човек има много знаменатeлни срещи и за Анабел  такава  бе срещата с Рей. Рей е куче и разбира се, той е необикновен, като всички същества, които обичаме. А историята, която искаме да ви споделим,  се роди от необходимостта, опита и желанието повече деца да се докосват до книгите с любопитство и увереност. Да стигне до вас, обаче, щеше да е невъзможно без вдъхновението, постоянството, подкрепата и любовта на всички съучастници в проекта за начално ограмотяване на малки деца в „Покажи ми“.

Истината е, че връзката ни с четенето и ученето определя как ще прекараме времето си в училище. И от години работим, за да могат децата без страх, без отегчение или умора да се наслаждават на процеса да откриват света на писаното слово.

Книгата ще ви разкаже една необикновена история и ще ви покаже колко е важно да умееш да търсиш, да си последователен и устремен, а в същото време  – търпелив и любознателен.

Книгата създава достъпно преживяване за малките и увлича големите чрез обема от информация и начина, по който е организирана. Може да бъде четена много пъти и по различен начин. Пътешествието по страниците е изпълнено с т.нар. слаби сигнали, които забавляват като игра и допълнително стимулират възприемането.

96 страници, твърди корици
написа: Анабел Хихил
нарисува: Анелия Пашова-АПАШ

Можете да я закупите от сайта на ПОКАЖИ МИ